21 d’agost del 2009

Alexis, són les festes de Roda i Salomó


http://www.rodadebara.org/xp_ca/images/banners/llibre_FM08_2.html




Salomó

...El present número també serveix per enunciar les Festes d’Agost. Com sempre, la Comissió de Festes ha treballat de valent per oferir-vos un programa atractiu, variat i divertit. Un programa adreçat a tothom i per viure la festa al carrer, l’espai natural de la nostra Festa Major d’Estiu, en un moment que les cabòries i les preocupacions derivades de l’activitat professional estan aparcades ... tot i que els pagesos ja tenen al cap la collita que s’acosta. Sobretot, que el temps acompanyi! I que ens acompanyi també durant la celebració de les festes. Tothom tenim al cap la mala passada del xàfec de l’any passat, que ens va esgarrar el sopar popular per primera vegada d’ençà que es fa. Esperem que enguany els follets del temps siguin més indulgents.

Ja sabeu tots que aquesta és una festa que s’autofinancia, però s’ha de tenir en compte que tots els actes són oberts i gratuïts. Això vol dir que les despeses que genera es paguen del que entra a caixa; i la caixa són els ingressos del sopar popular i la barra del bar. Demanem, per tant, que el consum –consum responsable, és clar- es faci, sempre que es pugui, a partir de l’oferta de la barra. Sense picaresca contribuirem, entre tots, a finançar el cost, i ho farem sense adonar-se’n, com aquell qui diu, i sense repercutir en les arques municipals. Us en donem les gràcies per endavant.
GAUDIU DE LA FESTA; ÉS VOSTRA!

No he trobat el programa de festes de Salomó, per això he copiat un trosset d'escrit del butlletí municipal. Aquest any no podem venir, però el nostre cor és amb vosaltres.
Que tingueu unes bones festes majors!